Vid intresse av mer information om maskinerna eller finansiering kontakta oss via vår Kontaktformulär här nedan.

EMSLIM

 

 

EMSLIM är en helt ny maskin som är i en klass för sig. Det är en FDA- godkända energianordningen för att bränna fett och bygga muskler.

Det är ett stillastående, smärtfritt, icke-kirurgiskt sätt att definiera magmusklerna och lyfta skinkorna. EMSLIM drar samman muskler utöver vad som är möjligt genom fysisk träning, vilket ger bättre muskeltonus och förbättrad fettmetobolism.

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

IPL-IR

Den enda patenterade teknologi som naturligt boostar den egna produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra, utan smärta, icke- aggressivt och utan biverkningar. Den formar kroppen och skapar välbefinnande från topp till tå. LPG har mer än 20 års erfarenhet, referenser från hela världen och 85 vetenskapliga publicerade studier att luta sig mot.

LPG-IR används med stor framgång i terapeutiska, medicinska och estetiska behandlingar samt inom idrottsvärlden.

  • 100 % naturlig : En teknik som respekterar hudens ekologi och ger ett långvarigt resultat.
  • Omedelbart resultat : Ökad lyster och spänst i huden efter bara en behandling.
  • En livsstil : Skönhetsbehandlingar som kan göras året runt.
  • Bevisad effektivitet : LPG är i framkant i forskningen om fibroblaster.
  • En skön stund : 30 minuter av ren avkoppling

LPG-IR fungerar mot att lindra muskel- och ledvärk, stelhet och Fibromyalgi.

Före/ efter kirurgiska ingrepp förbättras cirkulationen i fettdepåerna med LPG-IR och dränerar ut vätska och minskar svullnader samt reducerar eventuella ojämnheter som kan uppkomma i samband med fettsugning och bukplastik.

 

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________