FINANSIERING

 

Försäkringsbolag:
Har du en försäkring privat eller via företag kan denna täcka vissa bedömningar och operativa ingrepp.
Hör med ditt försäkringsbolag om dina villkor.  

Egen finansiering/ banklån:
Ett vanligt tillväga gångsätt för att finansiera en operation, är att utöka sitt befintliga bolån.

Medical Finans:
Låna 50 000 kr räntefritt med återbetalning upp till 24 månader.
http://www.medicalfinance.se

 

 

 

 

Kirurgiska Behandlingar

Pann- och ögonlyckslyft tillhör de vanligaste estetiska ingreppen för att skapa ett yngre, piggare och gladare utseende runt ögonen hos såväl män som kvinnor…

Läs mer »

Kirurgiska Behandlingar

Gastric bypass och Gastric sleeve är de vanligaste och mest väldokumenterade operationsmetoderna mot övervikt. Operationerna är framgångsrika då resultaten är långsiktiga med en bestående viktnedgång.

Läs mer »

Åderbråck – Kärlbristningar

Problem med åderbråck (varicer), ådernät eller kärlspindlar, kärlbristningar i ansikte och ben kan åtgärdas här med Laser, Sklerosering (Aethoxysklerol) eller IPL. Behandlingarna utförs av erfaren thoraxkirurg som har specialutbildning inom åderbråck och kärl.

Läs mer »

Ögonlocksplastik

Ögonlocksplastik tillhör de vanligste operationer inom kosmetisk kirurgin – hos både män och kvinnor. Ögonlocksplastik ger dig ett piggare och mindre bistert utseende, eller förbättrar din syn om du fått hängande ögonlock som skymmer din syn. När huden på ögonlocken blir äldre så ändras spänsten, mjukheten och elasticiteten.

Läs mer »

Bukplastik

Finns det överskott på fett och hud, både ovanför och nedanför naveln rekommenderar vi en mer omfattande bukplastik.Har du endast lite överskott av fett och hud kan det räcka med en minibukplastik.

Uttänjda bukmuskler som har förslappats efter en exempel graviditet åtgärdas också vid en bukplastik.

Läs mer »

Bröstförstoring – Bröstlyft

Vid bröstförstoring används till största delen silikonimplantat som har en fast form. Märket vi använder heter Mentor och är godkända i Europa såväl som i USA.

Under en konsultation med läkare , mäter man bröstkorg och provar olika implantat med en särskild  BH för att komma fram till vilken storlek och form som kan passa just dig!

Läs mer »

Fettsugning

Fettdepåer är oftast besvärliga att få bort med motion eller träning. Fettsugning kan här vara till hjälp. Operationen ger goda och permanenta resultat och lämnar endast minimala nästan osynliga ärr. Områden speciellt lämpade för fettsugning är: ridbyxlår, magen, höfterna, midjan, hakan, insida knä, bröstet (män), benen. Fettsugning sker i narkos.

Läs mer »