BEHANDLINGAR

 

Fibrom – Leverfläckar – Pigmentfläckar – Xantelasma

Vi rekommenderar att Ni kontrollerar leverfläckar på Er vårdcentral innan tidsbokning hos oss!

Vi arbetar med Fractionerad laser, som tar bort: Fibrom, Leverfläckar/ Naevus sebaceus, Pigmentfläckar, Xantelasma, Skintags, Godartade hudförändringar, Skönhetsfläckar, mm.

Fibrom består av bindvävsceller och kollagen och är helt ofarligt men kan vara kosmetiskt störande, tas snabbt och enkelt bort.

Bilderna visar borttagning av fibrom och naevus sebaceus (Ansamling av  talgkörtlar i hårbotten, ansikte mm.), före-efter. Läkning pågår.

Läs mer »

Permanent Hårborttagning/Alexandrite Motus Deka

Bli av med oönskad hår? Med 17 års erfarenhet och 20 000 kunder är vi specialister på permanent hårborttagning och satsar mycket på teknik och noggrannhet och kan garantera ett bra resultat.

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

EM SLIM

Bränn fett och bygg muskler medans du ligger och vilar i 30 minuter en EM SLIM behandling motsvarar 20000 situps, 20000 squats, 20000 biceps curls eller 20000 utfallssteg.

EM SLIM-proceduren utnyttjar High-Intensity-Focused Elektro-Magnetic (HIFEM) energi för att hjälpa till att omvandla din kropp på två distinkta, dramatiska sätt.

Läs mer »

Vaginaltightening – HIFU tekniken

Vaginal täthet är ett mer auktoritärt och avancerat anti-aging krympningsteknik efter den fraktionerade lasern.

Det är en omfattande behandling som syftar till att lösa problemen med kvinnlig vaginal vävnadsbrott, skada, torrhet och avkoppling.

Denna teknik är icke-invasiv.

Läs mer »

Pressoterapi – Lymfdränage

Behandlingen eliminerar effektivt vävnadsvätskor från icke önskvärda områden i kroppen, den stimulerar, förbättrar blodcirkulationen och minskar omkretsen.

Läs mer »

Hudvård

Huden är kroppens största organ och har flera livsviktiga uppgifter. Viktigt att du tar hand om den på rätt sätt. Genom att skydda den, rengöra och återfukta.

Vi behandlar acne, acneärr, pigmentationer, slapp hud, melasma, porer mm.

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

LPG – IR Lipomassage

Den enda patenterade teknologi som naturligt boostar den naturliga egna produktionen av collagen, elastin och hyaluronsyra, utan smärta, icke- aggresivt och utan biverkningar.

Läs mer »

Botox – Fillers

Många erfarna behandlare har konstaterat och bekräftat att Injektion mot muskelavslappning inte bara påverkar musklerna som styr ansiktsuttrycket. Även finare muskler i huden, samma muskler som reser håret när du upplever s.k. gåshud, påverkas av botulinumtoxin.

Fillers innehåller Hyaluronsyragel, som förekommer naturligt i kroppen.

Läs mer »

Color RF

Color RF  jobbar med radiofrekvenser som har olika våglängder och som är anpassade till olika behandlingar och hudproblem,  bestrålning kan stärka hudreparationen, stimulera kollagen återbildningen samt läka de celler som är skadade.

Huden blir mer elastisk och musklerna tränas upp med hjälp av Color RF som värmer musklerna under huden genom en elektrisk ledning med hjälp av fyra pooler som arbetar effektivt med stimulation av kollagenet och ökar blodcirkulationen.

Läs mer »

Plasma Pen

Plasma Pen är en revolutionerande maskin som idag är den mest effektiva metoden för exempelvis ögonlockslyft utan kirurgi.

Enheten använder plasmaljusutrustning som hjälp av gniststrålar skapar en sammandragning av huden, mycket effektivt för att bli av med all sorts lös hud. Behandlingen lyfter och stramar upp den.

Behandlings tippen nuddar inte huden utan det bildas en liten gniststråle som gör att det bildas små prickar av sårskorpor och som sedan ramlar av efter ett par dagar.

Även områden såsom läpprynkor, kråksparkar, läpplyft och annan lös hud går att strama upp.

Läs mer »

Tatueringsborttagning

Är du trött på din tatuering? Här hjälper vi dig med att planera att ta bort den helt eller bara tona ner den om Ni tänker göra en ny tatuering över!

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

Tandblekning

Några nyanser vitare tänder kan göra mycket!

Tandblekningen tar ca 1  1/2 timme och utförs på kliniken. Oftast räcker det med en blekning. Resultatet är individuellt.

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

CO2 Fractionell Laser

Fractionella lasern är ett genombrott inom estetisk laserbehandling för att föryngra och reparera huden. Läkningen går snabbt vid denna behandling. Man utnyttjar kroppens naturliga läkningsprocesser för att skapa ny friskare och mer elastisk hud, vilket resulterar i skin tightning  och huduppstramning. Vid varje behandling kan 12 – 20 % av hudytan behandlas.

Minst 50 i solskyddsfaktor bör användas efter behandlingarna. Med fractionell Laser behandlar ex. födelsemärken, fibrom, Xantelasma, Akne ärr – Kirurgiska ärr, hudbristningar, pigmentfläckar, fina linjer & rynkor, millier, hudflikar och blodkärl.

Resultaten blir fantastiska!

Läs mer »

Celluliter – Tightening – Tripollar RF

Unik metod i Sverige med TriPollar™ som ger omedelbart synliga resultat utan smärta, injektioner eller kirurgi.
Med TriPollar™ kan allt från den ljusaste till mörkaste hud behandlas.

Ex. på områden som kan behandlas är: Armar (gäddhäng), celluliter, mage, lår, rumpa mm.

Läs mer »

Microneedling

Microneedling är det senaste inom hudföryngring. Microneedling använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör 1 300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion.

När Microneedling flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen och samtidigt skapas fina mikrokanaler i huden. Kanalerna ökar förmågan att ta upp näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Läs mer »

Infuzion System – Fillers Utan Nål

Infuzion är en behandling som slussar in skinboosters in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln.

Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en roller som rullas över hudytan. Ingen nål, injektion, bedövning, smärta, svullnad, långvarig rodnad och direkt synliga resultat.

Stimulerar och ökar kollagen och elastin produktionen i huden.-Återfuktar huden på djupet och får jämn och fin yta med lyster.

Läs mer »

Kemisk Peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för hudföryngring och hudförbättring.

Har du Melasma eller hormonell pigmentering bör du behandlas med Kemiska peeling då Laser och IPL kan förvärra Melasma.

Har du rynkor, rosacea, acne, torr hy, solskadad hud, åldersfläckar, stora porer eller hormonella pigmenteringar är kemiska peelingar bra behandlingar som exfolierar huden steg för steg på ett kontrollerat sätt.

Hudterapeuten väljer vad som är lämpligast för din hud!

Läs mer »

Behandlingar

Vid Microblading/3D ögonbryn används ett handverktyg där man gör små snitt i huden och som sedan färgläggs. Denna tatuering håller mellan 1 – 3 år, detta är individuellt och beror på flera faktorer som till exempel din hudtyp, din ålder och hur du sköter tatueringen.

Sol, klor och saltvattenbad bleker pigmentet. Det är vanligt att man kommer på en refill var 6:e månad.

Huden ska först läka och stabiliseras, därefter ska man boka in ett återbesök/påfyllning, detta görs mellan 4-8 veckor.

Först efter total läkning kan man se det slutgiltiga resultatet, ca 3-4 veckor.

Läs mer »

Skinrejuvenation

Skinrejuvenation är egentligen ett samlingsnamn för ett flertal olika behandlingar för att få fräschare hud, mer lyster, mindre porer, reducerade kärl, reducerad akne, psoriasis och pigmenteringar.

Oavsett behandling så behöver man upprepa behandlingen ett antal gånger för att få bra resultat.

Läs mer »

Massage – Hotstone – Koppning – Behandlande massage

Med Klassisk massage trycks och töjs vävnaderna, särskilt muskler, blodkärl och hud.
Massage används t.ex. för muskelspänningar, träningsvärk, svullnader. Man bör däremot inte behandlas när man har infektion, åderbråck eller blodåkommor. Massage används också för bättre livskvalitet och för att öka välbefinnande där man mjukar upp kroppen och slappnar av, därmed minskar stressen.

Läs mer »

Lash Lift

För dig som inte vill eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar!

Läs mer »

Profhilo

Huden får konstant utstå exponering, vare sig det handlar om värme eller kyla. Produktionen av det naturliga ämnet, hyaluronsyra minskar med åren hos både män och kvinnor, exponeringen leder till att huden blir slappare, tappar lyster och struktur men det kan enkelt behandlas med hjälp av Profhilo.

Läs mer »

Microdermabrasion ”MDA”

MDA – blästring är en säker och kontrollerad metod. Hela ansiktet och hals kan behandlas vid ett och samma tillfälle med tonvikt på de hudpartier man har problem med. För bästa resultat rekommenderar vi en kur på 8 – 15 behandlingar beroende på vilken hud typ du har. Man kan omedelbart återgå till sitt normala liv utan att avbryta de dagliga rutinerna.

Läs mer »

Mesoestetic – Cosmelan

Världens ledande professionella kemiska peeling passar bäst till starkt pigmenterad hud/ melasma.

 

 

Läs mer »