BEHANDLINGAR

 

Hudvård

Huden är kroppens största organ och har flera livsviktiga uppgifter. Viktigt att du tar hand om den på rätt sätt. Genom att skydda den, rengöra och återfukta. Vi behandlar acne, acneärr, pigmentationer, slapp hud, melasma, porer mm.

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

Tandblekning

Några nyanser vitare tänder kan göra mycket!

Tandblekningen tar ca 1  1/2 timme och utförs på kliniken. Oftast räcker det med en blekning. Resultatet är individuellt.

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

Massage – Hotstone – Koppning

Massage för muskelspänningar, träningsvärk eller bara för en skön avkopplande stund. Finns även Hotstonemassage.

Läs mer »

Permanent Hårborttagning

Bli av med oönskad hår? Med 15 års erfarenhet och 20 000 kunder är vi specialister på permanent hårborttagning och satsar mycket på teknik och noggrannhet och kan garantera ett bra resultat.

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

Botox – Fillers

Många erfarna behandlare har konstaterat och bekräftat att Injektion mot muskelavslappning inte bara påverkar musklerna som styr ansiktsuttrycket. Även finare muskler i huden, samma muskler som reser håret när du upplever s.k. gåshud, påverkas av botulinumtoxin.
Fillers innehåller Hyaluronsyragel, som också förekommer naturligt i kroppen.

Läs mer »

Tatueringsborttagning

Är du trött på din tatuering? Här hjälper vi dig med att planera att ta bort den helt eller bara tona ner den om Ni tänker göra en ny tatuering över!

Välkommen på en kostnadsfri konsultation!

Läs mer »

LPG Lipomassage

Den enda patenterade teknologi som naturligt boostar den naturliga egna produktionen av collagen, elastin och hyaluronsyra, utan smärta, icke- aggresivt och utan biverkningar.

Läs mer »

Dermapen (Microneedling)

Dermapen är det senaste inom hudföryngring. Dermapen använder sig av 12 sterila engångsnålar som gör 1 300 hål i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen och samtidigt skapas fina microkanaler i huden. Kanalerna ökar förmågan att ta upp näringsämnen och fukt. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis.

Läs mer »

Celluliter – Tightening – Tripollar RF

Unik metod i Sverige med TriPollar™ som ger omedelbart synliga resultat utan smärta, injektioner eller kirurgi.
Med TriPollar™ kan allt från den ljusaste till mörkaste hud behandlas.

Ex. på områden som kan behandlas är: Armar (gäddhäng), celluliter, mage, lår, rumpa mm.

Läs mer »

Color RF

Color RF  jobbar med radiofrekvenser som har olika våglängder och som är anpassade till olika behandlingar och hudproblem,  bestrålning kan stärka hudreparationen, stimulera kollagen återbildningen samt läka de celler som är skadade.

Huden blir mer elastisk och musklerna tränas upp med hjälp av Color RF som värmer musklerna under huden genom en elektrisk ledning med hjälp av fyra pooler som
arbetar effektivt med stimulation av kollagenet och ökar blodcirkulationen.

Läs mer »

Fibrom – Leverfläckar – Pigmentfläckar – Xantelasma

Vi rekommenderar till att Ni kontrollerar leverfläckar på Er vårdcentral innan tidsbokning hos oss!

Vi arbetar med Fractionerad laser, som tar bort:

Fibrom, Leverfläckar/ naevus sebaceus, Pigmentfläckar, Xantelasma, Skintags, Godartade hudförändringar, Skönhetsfläckar, mm.

Fibrom består av bindvävsceller och kollagen och är helt ofarligt men kan vara kosmetiskt störande, tas snabbt och enkelt bort.

Bilderna visar borttagning av fibrom/naevus sebaceus, före-efter. Läkning pågår.

 

Läs mer »

INFUZION SYSTEM – Fillers Utan Nål

Infuzion är en behandling som slussar in skinboosters in i dermis via hårfollikeln och svettkörteln.

Man för ner hyaluronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en roller som rullas över hudytan. Ingen nål, injektion, bedövning, smärta, svullnad, långvarig rodnad och direkt synliga resultat.

Stimulerar och ökar kollagen och elastin produktionen i huden.-Återfuktar huden på djupet och får jämn och fin yta med lyster.

Läs mer »