Många har fått goda resultat vid att använda Dermaroller som en kur. Man kan rolla ca 1 – 2 i veckan i 8 – 12 veckor.
Vi har ultrafina mikronålar som är 0,5 mm, 0,75 mm och 1,5 mm beroende vilket område. Nålarna är långa nog att penetrera överhuden (Epidermis), men för korta för att gå ner i läderhuden (Dermis).
Nålarna triggar huden till att tro att det har uppstått en skada och huden börjar producera Kollagen och Elastin för att reparera sig själv.
Juvederm Dermaroller används utan att skada huden, är bra för att förebygga problem och inflammationer som till exempel acne, som oftast är talg och svettkörtlar som tätar till huden på grund av döda hudceller.
Behandling 1 gång/ vecka gör så att acne vill försvinna. Om huden är äldre, tar det längre tid att förnya sig. Det övre hudlagret börjar torka in och får huden att känna sig livlös och grå.
Dermaroller har tunna nålar som tar bort det gråa lagret med döda hudceller och huden återfår sin friska ungdomliga utseende med mjukare och glattare yta igen. Micronålarna bidrar också till att det översta hudlagret i genomsnitt blir 30 % tjockare.
Med Juvederm kliniska roller ökar vi nybildningen av Kollagen dvs nå dom djupare hudlagren och samtidigt öka elasticiteten.